Marmion House Office Extension & Refurbishment

Worcester, West Midlands

The proposal creates a new shopfront and facade forward of that which exists. In consequence the office floor plates increase in area and both office and retail accommodation benefit from a contemporary glazed facade and greater street presence. As the facade is brought forward public access to, and awareness of, retail Zone A is considerably improved.

proposed design office refurbishment extension marmion house copenhagen street worcester
  • Service:
    Concept and detail design in a conservation context. Liaison with the Local Planning Authority and conservation officer during design development.
  • Client:
    Rockspring PIM
  • Timeframe:
    Appointed: 2005
undeveloped Site office refurbishment extension marmion house copenhagen street worcester
The undeveloped Site looking down Copenhagen Street

This project appears in the following categories


List projects by category